Reparatii casete directie FORD

Reparatii casete directie FORD

reparatii-casete-directie-ford

reparatii-casete-directie-ford

Atelierele AMC Spares executa servicii profesionale de reparatii casete de directie pentru vehicule marca FORD.

Pentru reparatii casete directie pentru vehiculele marca FORD se folosesc kituri de reparatie casete directie originale si piese de schimb noi, conforme specificatiilor tehnice ale producatorului de vehicule.

Dupa reparatia casetei de directie FORD aceasta este reglata cu torsiometru care aduce caseta in parametrii corecti de functionare conform indicatiilor producatorilor de casete de directie, parteneri AMC Spares. 

Ulterior, caseta de directie este supusa testelor la banc de probe la presiuni hidraulice crescande de la 25 la 150 de bari, pentru eliminarea posibilitatilor existentei eventualelor scurgeri de lichid hidraulic, apoi este supusa testelor de rezistenta la stres (simulare a mersului off-road, a urcarii si coborarii bordurilor etc).

Abia dupa finalizarea testelor, caseta de directie fiind apta de functionare, este livrata spre client sau montata pe vehicul.

Pentru lucrarile de reparatii casete directie FORD efectuate in atelierele AMC Spares, oferim o garantie de 12 luni, fara limita de kilometri, in conditii normale de rulaj, coroborate cu o buna functionare a tuturor elementelor puntii fata ale vehiculului.

Contact

Adresa: Str. Lacramioarei, Nr. 39, Sector 3, Bucuresti

Telefon: 0763.345.756 | 0743.318.568 | 0734.794.809

Mail: office@amcspares.com | autozurro@gmail.com

Web:

www.reparatiicasetedirectie.amcspares.com | www.amcspares.com | www.casetedirectie112.shopmania.biz |www.autozurro.ro | www.servodirectie.shopmania.biz

Sau trimiteti-ne un mesaj si va vom raspunde in cel mai scurt timp:

*
*
*
*
*

Comments are closed